keskiviikko 28. elokuuta 2013

o-ou

Juttelin tänään parhaan kaverin kanssa puhelimessa ja ku keskustelu liippasi aihetta niin kaveri sanoo et seisoo just sattumalta kaupassa jonkun raskaustestihyllyn edessä. Pyysin hetken mielijohteesta häntä ottaa mulle sellasen halvan testin mis on kaks tikkua. Myöhemmin hänen tykönä veskissä tikuttelin ne molemmat... Ja positiivinen tuloshan sieltä tuli :o Aluksi näytti vaan haamulta mut kyllä ne taitaa ihan kunnon viivat olla.

Että hupsistakeikkaa.

Tämähän ei siis vielä tarkoita mitään.

Hedelmöitys on tapahtunut joo, mutta onko ees kiinnittynyt niin sitähän ei nyt tiedä. Itse en uskalla tästä ajatella suuntaan tai toiseen. Eniten epäilyttää tuo tissikipu kun on häipynyt eilisestä lähes olemattomiin.

Yksi asia minkä takia olen nyt tässä rampannut lääkärissä pari viikkoa, niin on mun lämmöt mitkä on huidellut oletetusta oviksesta alkaen kokoajan yli 37. Tänään oli huiput, 37,4. En oo koskaan huomannut et ovis aiheuttais mulla noin huomattavaa lämmönnousuu, tosin en oo tarkotuksella mitannukkaan. Välillä on ollu heikompi olo (kuumeisempi) ja välillä reippaampi. Verikokeet, pissakokeet tietty kaikki normit... Oon ajatellu et liittyy atooppisen ihon oireiluun ja outoon rannenivelen kipuun, mut.... Mahdollistahan se on et johtuu tästäkin.
Eniten nyt pelkään sitä et mulla on joku vakavampi sairaus joka vahingoittaa sit mahdollista raskauttaki... Huome seuraavaks arvauskeskuksen lääkäri.

Eli jos joku sattuu lukeen kenellä olis näistä lämpöilyistä kokemusta niin kerro ihmeessä :o

Sekavis tunnelmis mennään täällä. En osaa iloita ainakaan vielä mutta ihanaahan se on, jos tästä valmista tulee ;) <3

4 kommenttia:

  1. Täällä uusi lukija! :) Itellä ei ole kokemusta raskaudesta kun en sitä ole vielä päässyt kokemaan, eli en tiedä johtuuko lämpöilyt siitä, mutta eikai se ihmekään olis vaikka keho reagois niin? Raskaus on kuitenki keholleki uusi asia? :) Toivottavasti se nyt ei kuitenkaan ole mikään vakava sairaus kuten pelkäsit. Ja varmasti alat iloitsemaan selvemmin kunhan oot selvinny ensi shokista jne. selviää että kaikki on hyvin :) Toivotaan että kaikki on ookoo ja plussa on ja pysyy! :)

    VastaaPoista
  2. kiitos kommentista, olipa kiva saada tänne lukija!! :)

    VastaaPoista
  3. Hehe! Mullakin eka raskausoire oli menkkamaiset kivut päivää ennen odotettua kp1:tä ja lämpöilyä taisi olla useampi viikko siitä eteenpäin! (En mitannut lämpöä, mutta otsaa kuumotti samalla lailla kuin kuumeisena, vaikka muita flunssan oireita ei ollut.) Heinäkuussa on LA.

    VastaaPoista

Mitä mietit? :)