lauantai 14. syyskuuta 2013

6+4 ja pikkuisella kaikki hyvin :)

Eilen oli siis meidän toka varhaisultra. Olin kokoajan satavarma, että huonoja uutisia tulee... joten jännitti kovasti. Heti aluksi lääkäri kuitenkin ilmoitti, että alkio on reilusti kasvanut sitten viime käynnin... ja näkyihän siinä näytöllä sitten hetken päästä jo reipas sykekin. Lääkäri pisti äänet päälle laitteeseen ja sain ekaa kertaa elämässä kuulla huimaa pienen sydämen jumpsutusta sisuksistani :D Oli se kyllä ihmeellistä. Vaikka pitkän aikaa ootin, että lääkäri sanoo sen olevan vain minun jonkun oman valtimon ääni.
Koko ultraus saatiin nauhalle, joten kuunneltiin ääntä ja katseltiin pientä ihmettä omalta dvd:ltä vielä kotona, toisen puoliskon kun nimittäin jätin lääkärin odotushuoneeseen pelkäämään pahinta.
Loppu aika mittailtiin sitten kokoa, joka vastasi tällä kertaa täsmällisesti sitä mitä kuukautisten mukaan tällä hetkellä pitäiskin olla. Semmonen epäselvä hippu se vain oli ruudulla, ei kyllä erottunut vielä yhtään mitään muuta kuin se syke. En osaa ajatella vielä, että mun mahassa kasvaa ihminen...

Toivotaan nyt vain että kaikki menee hyvin tästäkin eteenpäin. Olis ihana saada toukokuun alkuun oma pieni nyytti <3 Puol vuotta olis sitten serkuksilla ikäeroa, kun miehen siskolla la juuri jouluksi :) Muutenkin on kiva kun on nyt seuraa sitten meistä toisillemme, niin vauva- kuin odotusaikana, jos siis kaikki menee putkeen :)

Oma terveys sensijaan heittää tällä hetkellä totaalisesti häränpyllyä. Olo on aiva kipeä, mutta väkisin vaan oon ollut töissä kun en ole saanut lääkäriä varattua. Ei ole flunssaa edelleenkään, mut kuumeinen olo ja mun syke huitelee jossain 90 levossakin kokoajan, saati sitten kun touhuaa jotain. Ei jaksa ees rauhallista lenkkiä tehdä :( Tosin täällä töissä on ihan pakko asukkaiden kanssa käydä.
Eli lääkäriä sitten vaan varailemaan maanantaina, ellen jo tänään soita tk:hon jos sais huomiseksi saikkua. Meillä on vaan niin surkea tilanne että koko osastolla mennään muutenkin vajaalla miehityksellä kokoajan...

Saispa jotain selkeyttä tähän omaan vointiin niin olisin ikionnellinen!

Raskausoireiden puolesta on rinnat kasvaneet ja arat, sekä pientä etomista pitkin päivää. Pysyy kurissa, kun syö säännöllisesti - vaikka välillä ei tee kyllä mieli mitään. Nälkä saattaa myös iskeä välillä tosi voimakkaasti, ihan yllättäen :) Uni maistuu illalla aikaisemmin kuin normaalisti ja yöt oon nukkunut sikeämmin. Mikä on erittäin kiva asia :)

Kiva kun oli uus lukijakin eksynyt mukaan :) Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit? :)