keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kaksi yötä ultraan on...

Juu ja laskin aivan itse.
Eilen tuli sitten se 12 rv täyteen ja tänään on siis 12+1. Niin se aika vaan matelee eteenpäin.. Toisaalta ollaan kauhean pitkällä jo, mut toisaalta kohta kulunu kolme viikkoa siitä kun nähnyt että mahassa todella on elämää ja tää aika nt-ultraa odotellessa menee tooodella hitaasti.

Tyhmästi mulla on huomenna työpaikan virkistyspäivä ja mennään syömään & leffaan. Pitäisi siis vielä siellä siviilivaatteissa pitää masu piilossa. Voi hitto ku olis toistepäin, et vois jo antaa ihmisren sitten ihmetellä sitä kasvavaa kumpua. Mut ei viitti, kun varmuus tulee vasta seuraavana päivänä. Hohhoijjaa!!

Vointi on ollut edelliseen pariin kuukauteen verrattuna tosi reipas ja hyvä. Nyt sitä vasta jälkeenpäin huomaa, kuinka kuolemanväsynyt oli! Koko siis kahdennentoista viikon olo ollut tosi normaali, mikä kanssa vähän epäilyttää... Jänskää on!

Ihan varma olen että jos siellä kunnossa ollaan, niin tyttö on tulossa. Ja tytölle on nimikin jo mietittynä :) Ei nyt ihan satavarmaa tosta nimestä, mut kumminkin...

Mutta nyt vaan odotellaan tuota perjantai aamua jännityksellä. Varmaan kirjoittelen tänne sitten viikonloppuna viimeistään uutiset!

Jos kaikki on kunnossa, ajattelin myös tehdä postauksen mun muuttuvasta kehosta. Siihen koittaisin saada kuvia, miltä olen aiemmin näyttänyt ja miltä nyt viime viikkoina. On kuulkaas sikspäkki kadonnut!!

Kuulemisiin! :)

5 kommenttia:

  1. Täällä on peukut pystyssä :)
    Mulla on kans ihan tyttöfiilis, on ihan sellane olo ettei sieltä voi mitenkään tulla poikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saas nähä aikanaan onko äidinvaisto oikeessa :)

      Poista
  2. En tiiä yhtään tuliko mun kommentit? Tämä jotenkin sekosi! Mutta tosiaan, täällä uskottelen itelleni että tyttö tulee, vaikka vahva epäilya poikaan onkin! Saa kai sitä hetken prinsessoista haaveilla, vaikka tosin ihan yhtä toivottu ja rakastettu on, tulee sitten kumpi hyvänsä. :) paljon tsemppiä ultraan, toivotaan että kaikki on hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo saanu muita kommentteja ku tän :)
      Itse en erityisemmin toivo jompaa kumpaa, ehkä nyt poika jos sais asiaan vaikuttaa.. Mutta tosiaan, kunhan on terve vauva :) Ja jos ei ole tervekään, niin siltikin yhtä rakastettu.
      Mutta ihan varma oon että tyttö tulee. Jotenkin konkreettisemmaksi muuttuu, kun saa ajatella häntä jo nimellä :)
      Kiitos tsempeistä :)

      Poista
  3. Oi ihanaa! :) Kaikki on varmasti hyvin, kirjoittelehan sitten miten ultrassa sujui.

    VastaaPoista

Mitä mietit? :)