tiistai 19. marraskuuta 2013

2. Neuvolakäynti

Neuvolassa meni kaikki hyvin. Aluksi kävin antamassa pissanäytteen, joka oli puhdas. Hoitaja kyseli kuulumiset ja jotain turhaa siinä taas jutusteltiin. En oikeen tykkää meidän neuvolatädistä, eikä vissiin moni muukaan. Se on sellanen vanha tantta jolla on aika vahvat mielipiteet kaikesta. Ikävintä on se, ettei hän kuuntele potilaitaan. Saattaa kysyä kysymyksen, eikä sitten viitsi kuunnella vastausta loppuun vaan keskeyttää siirtymällä seuraavaan asiaan. Ei siis tunnu olevan aidosti kiinnostunut. Vähän sellainen päällepäsmäri. Lääkäri oli tosi mukava. Ilmeisesti hän on kuitenkin jäämässä lomalle tai jotain, koska sanoi että me tavataan seuraavaksi vasta rv37. :o Harmi, koska hän oli aidosti kiinnostunut ja huomaavainen. Tutki mun kohdunkaulan, joka olikin aikamoinen toimenpide, koska mulla on ulkosynnyttimien vulvodynia ja kammoan tuollaisia toimenpiteitä. Hieno homma synnytystä ajatellen. :o Lopuksi kuunteli dobblerilla sydänäänet. Anturi ehti juuri ja juuri koskettaa ihoa, kun jo kuului reipas tykytys! Oli aika jännä, nauroin melkeen ääneen omille epäilyksilleni taas.

Piti anopin kanssa tänään mennä katsomaan sitä kehtoa, mutta koska löydettiin tarkemmin tutkimalla edullisempiakin vaihtoehtoja, päätettiin perua kaupat ja odottaa vastausta muualta. Käytiin kuitenkin kaupungissa asioilla ja lastentarvikeliikkeessä tutkimassa. Sekä lopuksi mun vanhemmilla kahvilla, anoppi tapas heidät eka kertaa! :D Appi onkin mun vanhemmat tavannut aiemmin. Mukavaa oli :)

Otin tänään masukuvan, jota en nyt sit osaa laittaa tähän kun pitäis olla joku Google+ sovellus puhelimessa. Enkä saa ladattua sitä kun siihen tarvis jonkun prkl salasanan jota en tiedä kun tää ei oo alunperin mun puhelin. Voi piip.
Mut sellaista tänne. Pientä hipsuttelua tuntunut vatsassa taas pitkin päivää :)


6 kommenttia:

  1. Minuakin kiinnostaisi kovasti, mitä teille tällä hetkellä kuuluu? :)

    Blogissani olisi myös sinulle haaste!

    -Iina

    http://laskettuaika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mitäs teille kuuluu? Ei ole kuulunut aikoihin :)

    p.s. Tuon robottitoiminnon kanssa on inhottava kommentoida!

    VastaaPoista
  3. Inhottava tuo nla terkkari.. Liityin mielenkiinnosta lukijaksi, käythän vastavierailulla! http://elsanblogitus.blogspot.fi

    Sanavahvistukset pois jos haluat vielä kommentteja..

    VastaaPoista
  4. Mulla on sulle pieni ylläri blogissa :)
    http://beginningofanewlifee.blogspot.fi/2014/01/haastetta.html

    VastaaPoista
  5. Hoi! Tuleppa kertomaan kuulumisia!

    VastaaPoista

Mitä mietit? :)